Tingkatkan Keupayaan Pemasaran Digital Syarikat Anda dengan Kursus yang Diluluskan HRDC

Kursus Pemasaran Digital Terbaik untuk Syarikat Korporat di Malaysia

Dalam dunia yang sentiasa berkembang dan berubah, keperluan untuk mengasah kemahiran digital adalah lebih penting daripada sebelumnya. Speedofis99 Academy (M) Sdn Bhd, sebagai training provider bagi kursus digital marketing di Malaysia, menawarkan pelbagai program latihan yang direka khusus untuk meningkatkan prestasi syarikat korporat dalam bidang pemasaran digital.

Setiap kursus kami memfokuskan kepada aspek tertentu dalam digital marketing, dari strategi media sosial yang inovatif hingga penguasaan teknik e-commerce, semuanya dirancang secara terperinci mengikut ilmu terkini dan praktikal. Bermula dengan strategi SEO, Google Ads, Tiktok sehinggalah mengintegrasikan AI, ChatGPT dalam strategi pemasaran anda, kami ada solusinya.

 

Mengapa Pilih Kursus Kami?

HRDC Claimable: Kursus kami diluluskan untuk claim HRDC, memastikan pelaburan pembelajaran anda memberi nilai tambah kepada perniagaan anda.

Customized Learning Experience: Setiap kursus dirancang untuk menyesuaikan dengan keperluan unik syarikat anda, memastikan hasil pembelajaran yang maksimum.

Pakar Industri yang Berpengalaman: Pelatih kami adalah pakar yang dihormati dalam bidang mereka, mempunyai professional certification yang diperakui seperti Certified Digital Marketing Profesional, Certified Google Adwords, dan Certified MDEC Master Trainer.

ROI yang berbaloi: Dengan yuran latihan yang negotiable, kami komited untuk menyediakan kualiti latihan yang menghasilkan ROI yang berbaloi.
Bimbingan Berterusan: Latihan kami tidak terhad di dalam program sahaja tetapi bimbingan berterusan untuk sebarang persoalan terus kepada pakar 

Kursus Digital Marketing for HRDC Claimable

Kami menawarkan pelbagai kursus dengan yuran yang berbeza, kami cadangkan durasi dua hari untuk memberikan pembelajaran yang mendalam dan menyeluruh. Sila lihat jadual kami di atas untuk maklumat lebih lanjut tentang kursus yang kami tawarkan, yuran, dan apa yang akan dipelajari.

Coach Syahril - Certified Corporate HRDC Trainer
  • Chief Executive Officer (CEO): Coach Syahril adalah CEO syarikat Speedofis99 Academy Sdn Bhd
  • MDEC Certified Master Trainer: Diiktirafan sebagai Master Trainer yang certified oleh MDEC.
  • Certified Digital Marketing Expert: Pengalaman luas dan mepunyai 2 profesional certification dalam digital marketing.
  • Panel Pakar Industri SKM: Merupakan pakar industri yang terlibat menghasilkan modul persijilan Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) Level 4 dan Level 5
  • Award-Winning Trainer: Diakui dengan Best eUsahawan Master Trainer selama tiga tahun berturut-turut.
  • Proven Business Strategist: Strategi bisnes yang telah membantu ramai usahawan.
  • Extensive Coaching Experience: Melatih lebih dari 30,000 usahawan, meningkatkan kemahiran digital mereka.

DAFTAR SEKARANG

Jangan lepaskan peluang untuk membawa syarikat anda ke tahap seterusnya dengan kemahiran digital marketing terkini. Hubungi kami hari ini untuk mendaftar atau untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang kursus kami.

 

Hubungi Coach Syahril (CEO Speedofis99 Academy (M) Sdn Bhd) – 0189009868 

Perlukan Bantuan?